Cennik – torty
Tort klasyczny o wysokości około 12 cm
składa się z dwóch przełożeń – dwa rodzaje kremu oraz frużelina owocowa.
Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, w zależności od dekoracji tortu.
10 - 12 porcji
od 230 zł
15 - 17 porcji
od 270 zł
20 - 22 porcji
od 320 zł
TORTY PIĘTROWE - powyżej 25 porcji
od 400 zł
Cennik – torty
Tort klasyczny o wysokości około 12 cm
składa się z dwóch przełożeń – dwa rodzaje kremu oraz frużelina owocowa.
Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, w zależności od dekoracji tortu.
10 - 12 porcji
od 250 zł
15 - 17 porcji
od 300 zł
20 - 22 porcji
od 350 zł
TORTY PIĘTROWE - powyżej 25 porcji
od 420 zł
Cennik – pozostałe słodkości
Babeczki jako element uzupełniający do tortu? A może zamiast tortu?
Cakepops czyli ciastko na patyczku.
Lizaki bezowe sprawdzą się jako forma podziękowania „na wynos”.
Babeczki z dekoracjami z masy cukrowej
Wycena indywidualna
Propozycje smaków tortów
Wypieki tworzone są na naturalnych i świeżych składnikach.
Jak to w domowej kuchni, torty nie zawierają polepszaczy smaku, konserwantów czy też sztucznych mieszanek.
Biszkopt na jajach od kur z wolnego wybiegu, kremy na bazie owoców, belgijskiej czekolady, śmietanki, mascarpone i prawdziwego masła.
Malina - Biała czekolada
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną malinową oraz kremem z białej czekolady oraz musem malinowym.
Czarna porzeczka - Czekolada
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną porzeczkową oraz kremem czekoladowym oraz musem porzeczkowym.
Truskawka - OREO
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną truskawkową oraz kremem z ciasteczkami OREO oraz musem truskawkowym.
Jagoda - Straciatella
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną jagodową oraz kremem śmietankowym połączonym z kawałkami mlecznej czekolady oraz musem jagodowym.
Napisz do mnie
W zamówieniu podaj informacje takie jak:
- tort, babeczki, cake popsy czy lizaki bezowe,
- ile porcji,
- jaka data,
- jaki smak,
- motyw / opis wyglądu / na jaką okazję.