Cennik – torty
Tort klasyczny o wysokości około 12 cm
składa się z dwóch przełożeń – dwa rodzaje kremu oraz frużelina owocowa.
Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, w zależności od dekoracji tortu.

6 porcji
od 150 zł
10 porcji
od 200 zł
15 porcji
od 250 zł
20 porcji
od 300 zł
25 porcji
od 350 zł
30 porcji
od 400 zł
TORTY PIĘTROWE - powyżej 25 porcji
od 350 zł
Cennik – torty
Tort klasyczny o wysokości około 12 cm
składa się z dwóch przełożeń – dwa rodzaje kremu oraz frużelina owocowa.
Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, w zależności od dekoracji tortu.

6 porcji
od 150 zł
10 porcji
od 200 zł
15 porcji
od 240 zł
20 porcji
od 280 zł
25 porcji
od 320 zł
30 porcji
od 360 zł
TORTY PIĘTROWE - powyżej 25 porcji
od 350 zł
Cennik – pozostałe słodkości
Babeczki jako element uzupełniający do tortu? A może zamiast tortu?
Cakepops czyli ciastko na patyczku.
Lizaki bezowe sprawdzą się jako forma podziękowania „na wynos”.

Cakepops
4 zł/ szt.
Minimalne zamówienie 10 szt.

Lizaki bezowe
Klasyczne 4 zł/ szt.
Minimalne zamówienie 10 szt.
W innym kształcie- wycena indywidualna.

Babeczki z owocowym wypełnieniem i dekoracją z kremu
12 szt- 100 zł
Każda kolejna babeczka 8 zł
Babeczki udekorowane wydrukiem jadalnym
12 szt – 150 zł
Każda kolejna babeczka 12 zł
Babeczki z dekoracjami z masy cukrowej
Wycena indywidualna
Propozycje smaków tortów
Wypieki tworzone są na naturalnych i świeżych składnikach.
Jak to w domowej kuchni, torty nie zawierają polepszaczy smaku, konserwantów czy też sztucznych mieszanek.
Biszkopt na jajach od kur z wolnego wybiegu, kremy na bazie owoców, belgijskiej czekolady, śmietanki, mascarpone i prawdziwego masła.

Malina - Biała czekolada
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną malinową oraz kremem z białej czekolady oraz musem malinowym.

Czarna porzeczka - Czekolada
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną porzeczkową oraz kremem czekoladowym oraz musem porzeczkowym.

Truskawka - OREO
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną truskawkową oraz kremem z ciasteczkami OREO oraz musem truskawkowym.

Jagoda - Straciatella
Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną jagodową oraz kremem śmietankowym połączonym z kawałkami mlecznej czekolady oraz musem jagodowym.
Napisz do mnie
W zamówieniu podaj informacje takie jak:
- tort, babeczki, cake popsy czy lizaki bezowe,
- ile porcji,
- jaka data,
- jaki smak,
- motyw / opis wyglądu / na jaką okazję.