tel:+48782200689 magda@mgtorty.pl

Cennik – torty

Tort klasyczny o wysokości około 12 cm
składa się z dwóch przełożeń – dwa rodzaje kremu oraz frużelina owocowa.

Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, w zależności od dekoracji tortu.

6 porcji

od 150 zł

10 porcji

od 200 zł

15 porcji

od 250 zł

20 porcji

od 300 zł

25 porcji

od 350 zł

30 porcji

od 400 zł

TORTY PIĘTROWE - powyżej 25 porcji

od 350 zł

Cennik – torty

Tort klasyczny o wysokości około 12 cm
składa się z dwóch przełożeń – dwa rodzaje kremu oraz frużelina owocowa.

Każdy projekt wyceniany jest indywidualnie, w zależności od dekoracji tortu.

6 porcji

od 150 zł

10 porcji

od 200 zł

15 porcji

od 240 zł

20 porcji

od 280 zł

25 porcji

od 320 zł

30 porcji

od 360 zł

TORTY PIĘTROWE - powyżej 25 porcji

od 350 zł

Cennik – pozostałe słodkości

Babeczki jako element uzupełniający do tortu? A może zamiast tortu? 

Cakepops czyli ciastko na patyczku.

Lizaki bezowe sprawdzą się jako forma podziękowania „na wynos”.

Cakepops

4 zł/ szt.

Minimalne zamówienie 10 szt.

Lizaki bezowe

Klasyczne 4 zł/ szt.

Minimalne zamówienie 10 szt.

W innym kształcie- wycena indywidualna.

Babeczki z owocowym wypełnieniem i dekoracją z kremu

12 szt- 100 zł

Każda kolejna babeczka 8 zł

Babeczki udekorowane wydrukiem jadalnym

12 szt – 150 zł

Każda kolejna babeczka 12 zł

Babeczki z dekoracjami z masy cukrowej

Wycena indywidualna

Propozycje smaków tortów

Wypieki tworzone są na naturalnych i świeżych składnikach.

Jak to w domowej kuchni, torty nie zawierają polepszaczy smaku, konserwantów czy też sztucznych mieszanek.

Biszkopt na jajach od kur z wolnego wybiegu, kremy na bazie owoców, belgijskiej czekolady, śmietanki, mascarpone i prawdziwego masła.

Malina - Biała czekolada

Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną malinową oraz kremem z białej czekolady oraz musem malinowym.

Czarna porzeczka - Czekolada

Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną porzeczkową oraz kremem czekoladowym oraz musem porzeczkowym.

Truskawka - OREO

Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną truskawkową oraz kremem z ciasteczkami OREO oraz musem truskawkowym.

Jagoda - Straciatella

Klasyczny jasny biszkopt nasączony sokiem z cytryny, przekładany frużeliną jagodową oraz kremem śmietankowym połączonym z kawałkami mlecznej czekolady oraz musem jagodowym.

Napisz do mnie

W zamówieniu podaj informacje takie jak:

  • tort, babeczki, cake popsy czy lizaki bezowe,
  • ile porcji,
  • jaka data,
  • jaki smak,
  • motyw / opis wyglądu / na jaką okazję.

12 + 11 =

Kontakt

Telefon

Lokalizacja

os. Świętokrzyskie, Kielce

znajdź mnie tu 🙂

TortyKielceGoluch

Torty_Kielce_Goluch